Bilglas – vi byter, reparerar och kalibrerar

En skadad vindruta är ett ögonblicksverk och en liten skada kan snabbt växa till större sprickor i glaset. Ibland behöver man inte byta en ruta utan man kan laga ett bilglas med ett säkert resultat. Vi byter, reparerar och trimmar in rutor på alla bilar, lastbilar, bussar och arbetsfordon. Hör av er idag så lagar vi stenskottet innan problemet växer. Vid byte av vindruta så får du låna vår lånebil eller elcykel.
Behöver du byta bilglas eller är du i behov av stenskottslagning? Klicka på länkarna nedanför så kommer du till vårt bokningsformulär där du kan boka in en tid.

Byta bilglas

Ett litet stenskott kan växa till en större spricka vid väder och temperaturväxlingar, det beror på att glas är ett levande material som reagerar på sin omgivning. En vindruta ska klara av trycket från fartvinden och skydda passagerare i en krock därför är det extra viktigt att sköta om och byta bilglas i tid innan glaset försvagas. Vi tar hand om alla problem man kan få med en vindruta och löser dom så du kan köra tryggt.

Tekniken i dagens bilar blir mer och mer avancerad. Idag har fler bilar någon form av filhållningsassistans ”Lane Assist” som standard. Vid byte av vindruta är det därför viktigt att kameran kalibreras.

Vi har lång erfarenhet av stenskottslagningar och byte av vindrutor. När du lämnar in ditt fordon hos oss kan du känna dig trygg och du får låna en bil under tiden! Bålsta ligger på bekvämt avstånd från många orter i Mälardalen – bland annat Upplands-Bro, Enköping och Kungsängen. Varmt välkommen till oss!

Ring oss! Vi fixar din trasiga ruta på bilen.

Stenskott, sprickor eller rispiga rutor? Ring oss och boka tid eller kom förbi så ger vi en kostnadsfri offert.

Bålsta Glasmästeri Idé Glas AB
Stockholmsvägen 24
Tel: 0171-50690
Epost: info@ideglas.se

tillbaka till tjänster