Anlita en glasmästare med högsta kvalitet & engagemang

Vi erbjuder ett brett utbud av glasmästeritjänster till privatpersoner och företag i Bålsta med omnejd. Våra uppdrag rör allt ifrån snabba stenskottslagningar till större uppdrag som kundanpassade glaslösningar till kök, badrum och uterum. Vi utför även fönsterbyten och hela entreprenader inom glas. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att arbeta med glas och vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som kund. Oavsett om ditt behov är litet eller stort är du varmt välkommen att kontakta oss.

Duschväggar och glas i badrum

Med vårt stora utbud av duschväggar, glasdörrar och speglar hjälper vi våra kunder att skapa sitt drömbadrum. Glas i badrummet blir ett fint komplement till klinkers och kakel och gör att rummet känns större eller ljusare. Vi har genom åren hjälp många familjer att skapa fantastiska badrumsmiljöer och vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som kund.

Dusch och badrum

Glasräcken

Glasräcken utomhus skapar en modern och ljus känsla på uteplatsen, altanen, balkongen eller uteserveringen. Välj ett glasräcke helt i glas, eller monterat mellan rostfria stolpar eller mellan befintliga trästolpar. Vi installerar även glasräcken inomhus i trapphus, köpcentrum eller i den privata villan. Idéerna och möjligheterna är oändliga. Vi har stor kompetens och erfarenhet av glasräcken och delar gärna med oss av dessa till dig som kund.

Glasräcken

Glaspaneler i Kök

Glas som material i ett kök kan vara ett spännande och vackert inslag. Det gäller både i det mer moderna köket som i det klassiska lantköket. Glaspaneler bakom arbetsbänkarna och spisen är lättare att hålla rent än kakel och ger nya möjligheter till design med snygga tapeter eller måleri. Oavsett hur just dina köksplaner ser ut är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kök

Uterum och vikpartier

Vi arbetar med glaspartier till isolerade uterum, såväl som enklare typer av glaspartier till uterum. Våra uterum skräddarsys efter våra kunders behov och önskemål och vi ansvarar för arbetet från planering fram till första koppen fika i ditt nya uterum. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt hembesök och låt dig gärna inspireras av de exempel på uterum som vi visar på sidan om Uterum.

Uterum och vikpartier

Bilglas och stenskottslagningar

Vi utför stenskottslagningar och byter vindrutor, bakrutor och sidorutor på personbilar, lastbilar och bussar. Vi monterar även glas på traktorer, truckar och andra arbetsfordon. Vi håller alltid en hög servicenivå med korta ledtider och hög kvalitet. I samband med vindrutebyten har du möjlighet att boka vår lånebil eller elcykel. Vi är certifierade enligt standarden säkra reparationer och vi uppfyller även kraven som ett auktoriserat bilglasmästeri.

Bilglas

Kompletta fönsterbyten

Din tid är värdefull, och vi tror att du har roligare saker att göra än att mäta fönstergluggar, besöka byggvaruhus, transportera stora och otympliga fönster, eller försöka hitta en hantverkare som känns bra. Vi hjälper dig därför med ditt fönsterbyte, allt från måttagning till färdig installation för att du ska slippa allt besvär som kan följa med beslutet att själv byta fönster. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök för att komma igång.

Kompletta fönsterbyten

Övriga glasmästeritjänster

Eftersom vi är ett komplett glasmästeri finns det tjänster som inte passar in kategorierna ovan. En stor del av vårt arbete gäller service och glasreparationer där vi anlitas av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi erbjuder också måttbeställda glas och glasskivor till försäljning och har ett stort sortiment i lager. Oavsett hur ditt behov ser ut är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig.

Glasmästeritjänster